Velgen weer zo goed als nieuw

Wilt u velgen laten uitdeuken zonder spuiten? Bijvoorbeeld omdat ze op onfortuinlijke wijze in aanraking zijn gekomen met een stoeprand? Of is er wellicht een ongelukje gebeurd tijdens het verwisselen van de banden? Kies dan voor het uitdeuken van de velgen bij DSH Repair! DSH Repair zorgt ervoor dat uw velgen er weer zo goed als nieuw uit komen te zien! Snel en voordelig!

Velgen uitdeuken zonder spuiten doen wij voor iedereen

Natuurlijk herstellen wij beschadigde velgen voor particuliere autoliefhebbers. Maar ook zakelijke klanten helpen wij door middel van uitdeuken zonder spuiten graag weer goed op weg. Zo maken wij hun auto(‘s) weer tot een visitekaartje waarmee ze trots voor de dag kunnen komen. U heeft een schadeherstelbedrijf en zoekt een betrouwbare partner om uitdeuken aan uit te besteden? Ook dan bent u bij DSH Repair aan het goede adres. Of heeft u als dealer auto’s in uw assortiment waarvan de velgen wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Huur ook dan DSH Repair in en wij zorgen ervoor dat uw auto’s weer als nieuw ogen. Bij ons profiteert u bij het velgen uitdeuken zonder spuiten bovendien altijd van het volgende:

  • Wij zijn na een telefoontje binnen drie dagen bij u
  • De laagste prijs garantie
  • Wij voeren het uitdeuken zonder spuiten uit op elk type velg
  • Gratis schadeopname

Velgen uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten door de juiste specialisten

Het team van DSH Repair bestaat uit uitstekend gekwalificeerde en enthousiaste specialisten. Behalve dat zij uiteraard allemaal over de juiste diploma’s en certificaten beschikken, hebben zij bij ons een pittige inhouse training gevolgd. Hierdoor voldoen ze stuk voor stuk aan de zeer strenge eisen die wij aan ons personeel stellen. En dat zult u merken als u ons inhuurt voor het uitdeuken zonder spuiten! Wij zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent!

Het beste eindresultaat

Zijn uw velgen beschadigd en wilt u ze daarom laten uitdeuken zonder spuiten? En neemt u daarbij alleen genoeg met een perfect eindresultaat? Vertrouw dan op het vakmanschap van DSH Repair! Direct een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)73 642 42 98 of mail ons via info@DSHrepair.nl. Als u vakmensen zoekt die uw velgen perfect kunnen uitdeuken zonder spuiten, dan moet u bij DSH Repair zijn!