Uitdeuken? Zoekt u niet verder!

Heeft u schade aan uw auto die u wilt laten uitdeuken? Of bent u een garagehouder of importeur van auto’s en zoekt u een betrouwbare partner om auto’s te laten uitdeuken? Zoek dan niet verder dan DSH Repair! Wij deuken al jaren auto’s uit met paintless dent repair. Dit is een innovatieve, snelle en goedkope methode voor het herstel van blikschade. Wij vertellen er u hieronder meer over!

Paintless dent repair

Paintless dent repair is een herstelmethode die in de meeste schadegevallen mogelijk is. De enige voorwaarden zijn dat de deuk niet al te groot is en de lak nog intact is. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij parkeer- of hagelschade. Het uitdeuken van dit soort blikschade met behulp van deze techniek is echter geen sinecure. Het is een methode die vraagt om een combinatie van de juiste gereedschappen, materialen, kennis en ervaring. Bij DSH Repair vindt u die onder één dak! U kunt het uitdeuken van uw blikschade dan ook uitstekend aan DSH Repair overlaten. Bij ons bent u altijd verzekerd van een razendsnelle en voordelige oplossing!

Voor iedereen!

Vanzelfsprekend deuken wij schade aan elk type auto uit. Dit doen wij voor zeer uiteenlopende klanten. Zo hebben wij voor de volgende soorten klanten al schade mogen uitdeuken:

  • Particuliere klanten
  • Zakelijke klanten
  • Autoschadeherstelbedrijven
  • Importeurs
  • Garages en autodealers

Uitdeuken in onze werkplaats

Uiteraard beschikken wij over een eigen werkplaats waarin ons zeer ervaren serviceteam probleemloos blikschade aan auto’s kan uitdeuken. Deze vindt u in Den Bosch. Maar wat nu als u vanuit het noorden van het land van onze diensten gebruik wil maken? Bijvoorbeeld als u als autodealer in Groningen verschillende auto’s in uw assortiment heeft die ontsierd worden door kleine deukjes? Dan komen wij gewoon uw kant op! Wij hebben verschillende servicewagens waarmee wij altijd binnen drie dagen bij u ter plekke zijn voor het uitdeuken van schade. In heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Spoedklus? Geen probleem! Dan zijn we er nog sneller!

Schade uitdeuken? Neem contact op met DSH Repair!

Baalt u als particulier ook zo van die blikschade aan uw auto? Of wilt u als autodealer de waarde van de beschadigde in uw assortiment auto’s verhogen? Om welke situatie het ook gaat, DSH Repair is uw betrouwbare partner! Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Laat DSH Repair al uw blikschade op vakkundige wijze uitdeuken!