Zoek niet verder!

Uitdeuken zonder spuiten laten uitvoeren op locatie? Reparatie op locatie doen we uitsluitend voor garagehouders en schadeherstelbedrijven. Zoek dan niet verder dan DSH Repair! DSH Repair staat al jaren garant voor kwaliteit, professionaliteit en service. Of het nu gaat om het uitdeuken van deuren, motorkap of dak, wij komen graag bij u langs om uw auto of die van uw klanten er weer piekfijn uit te laten zien. Gun uzelf alleen de beste kwaliteit en schakel DSH Repair in voor het uitdeuken van spuiten op locatie!

Ga voor gemak, ga voor uitdeuken!

Uitdeuken zonder spuiten op locatieOoit was het volledig overspuiten van de laklaag eigenlijk de enige mogelijkheid was om lakschade te herstellen. Een zeer kostbare aangelegenheid. Die tijden zijn gelukkig voorbij. U kunt inmiddels bij verschillende bedrijven terecht om uw lakschade plaatselijk te herstellen. Maar zou het niet nóg veel prettiger zijn als de schade op locatie, gerepareerd zou worden? Ja toch? Kies daarom voor het gemak van het uitdeuken ter plaatse van DSH Repair. Reparatie op locatie is mogelijk, uitsluitend voor garagehouders en schadeherstelbedrijven. Wij zijn actief in Nederland (maar ook in België en Duitsland) en zijn altijd binnen drie dagen bij u. En nog veel sneller als het om een spoedklus gaat! Wij werken bovendien niet alleen voor particuliere en zakelijke klanten. Ook talrijke garagebedrijven en herstelbedrijven huren ons met een gerust hart in voor het uitdeuken zonder spuiten.

De beste vaklui en de beste materialen

Alle leden van ons team krijgen een in-house training zodat zij alle kneepjes van het vak beheersen. Op het moment dat u ons inschakelt voor het uitdeuken, kunt er dan ook zeker van zijn dat u te maken krijgt met vakkennis en klantvriendelijkheid van de bovenste plank. Wij sturen onze mensen bovendien op pad met uitsluitend de allerbeste materialen. Uitdeuken op locatie door DSH Repair is dankzij deze combinatie altijd een staaltje vakwerk!

Kies voor DSH Repair en ervaar de voordelen

Als u als schadeherstelbedrijf of garagehouder kiest voor schadeherstel op locatie door DSH kunt u rekenen op een aantal belangrijke voordelen. We hebben ze even voor u op een rijtje gezet:

  • Goedkoop
  • Garantie op arbeid
  • Voor alle typen klanten: particulier, zakelijk, garages en schadeherstelbedrijven
  • Minder belastend voor het milieu dan overspuiten

Wij horen graag van u!

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak laten maken om het uitdeuken zonder spuiten uit te voeren op locatie? Wij komen graag uw kant op voor reparatie op locatie, let op dit doen we uitsluitend voor garagehouders en schadeherstelbedrijven! U kunt ons bereiken via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Met DSH Repair is het uitdeuken in vertrouwde handen!