Het beste gereedschap en meer

Voor het snel en goedkoop herstellen van blikschade door uitdeuken zonder spuiten voldoet alleen het allerbeste uitdeuken zonder spuiten gereedschap. Er is echter meer voor nodig. U moet natuurlijk ook precies weten hoe u het specialistische gereedschap zo moet inzetten dat de schade ook echt op vlekkeloze wijze weggewerkt wordt. Laat uw schade daarom altijd herstellen door de vakmensen van DSH Repair!

Ons bedrijf

Een kleine tien jaar geleden is DSH Repair opgericht door Vincent Hermans en Leslie Neijndorff. Zowel in binnen- als buitenland hebben ze kijkjes in verschillende keukens genomen. Zo hebben ze uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van schadeherstel. Niet in de laatste plaats over het toepassen van het beste uitdeuken zonder spuiten gereedschap. Inmiddels hebben zij DSH Repair weten te ontwikkelen tot een gerenommeerd herstelbedrijf dat een sterke reputatie heeft op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Wij bezitten een eigen werkplaats vol met specialistisch gereedschap. Ons bedrijf staat daarnaast bekend om de volgende kernkwaliteiten:

  • Van particulier tot zakelijk en van importeur tot autodealer: wij werken voor iedereen
  • Wij bieden de snelste service van Nederland: wij zijn binnen drie dagen bij u
  • Wij herstellen elk type auto: van fonkelnieuwe bolide tot oldtimer
  • Met onze vele servicewagens werken wij ook ter plaatse
  • Wij hanteren een zeer laag tarief en nemen schade gratis op

Uitdeuken zonder spuiten: onze core business

Zoals u hierboven al genoemd werd, huren ook verschillende autoschadeherstelbedrijven ons in voor het uitdeuken van schade. Zij erkennen dat uitdeuken zonder spuiten niet zomaar een klus is. Hiervoor is niet alleen de juiste kennis en ervaring nodig, maar zeker ook het beste uitdeuken zonder spuiten gereedschap. De keuze voor DSH Repair was voor hen dan ook snel gemaakt. Zij weten immers dat DSH Repair beschikt over het beste gereedschap en inmiddels veel ervaring heeft uitdeuken zonder spuiten. Hierdoor kunnen wij de klus sneller en goedkoper klaren dan wanneer ze dit zelf zouden doen.

Schakel door naar DSH Repair!

Wilt u blikschade laten uitdeuken zonder spuiten maar beschikt u niet over de kennis en/of het juiste gereedschap? Kies dan voor DSH Repair! Heeft u vragen of gelijk een afspraak maken? U kunt ons bellen via +31 (0)73 642 42 98. Mailen mag natuurlijk ook. Gebruik daarvoor info@DSHrepair.nl. Met ons uitdeuken zonder spuiten gereedschap in combinatie met onze ervaring zorgen wij altijd weer voor een verbazingwekkend resultaat!