Als uw auto is beschadigd door bijvoorbeeld hagel

HagelschadeZoekt u een vakkundig bedrijf dat uw auto snel, professioneel en betaalbaar kan uitdeuken zonder lakschade? Maak dan een afspraak bij DSH Repair. Wij zijn specialist als het gaat om het herstellen van schade, aangericht door bijvoorbeeld hagel. De oplossing die wij bieden is het uitdeuken van uw auto. Dit volbrengen wij op een unieke manier. Wij verwijderen namelijk putjes zonder lakschade aan te brengen. U hoeft uw auto dus niet over te laten spuiten. Met als gevolg: geen last van rare kleurverschillen! Wij bieden 100% garantie op herstel. Maak telefonisch een afspraak via +31 (0)73 642 42 98. Wij zorgen dat uw auto er weer spik en span uit komt te zien, zonder lakschade!

Wilt u uw auto terug zonder kleurverschillen?

DSH Repair bestaat al sinds 2008. Naast dat het bedrijf al zo lang dienst doet, hebben al onze medewerkers jarenlang ervaring met lak- en plaatwerkschade. U kunt er dus onbezorgd van op aan dat wij uw auto perfect uit kunnen deuken zonder te hoeven spuiten. Hiervoor gebruiken wij de beste technieken en de nieuwste materialen. Uw auto is hierdoor straks volledig gerepareerd. Auto uit laten deuken? Neem contact met ons op en onze vakmensen rijden direct naar u toe. Onze klantvriendelijke service en hoogstaande kwaliteit is naar u onderweg!

Herstel zonder lakschade is niet onze enige service

Uitdeuken zonder lakschadeDSH Repair staat natuurlijk bekend om het vakkundig herstellen van putjes en deukjes in auto’s, caravans en busjes. Maar wij bieden nog mooie extra services. Wat dacht u van een:

  • Schone auto bij aflevering
  • Klantvriendelijke benadering
  • Snelle service bij een noodsituatie
  • Vakkundige afwikkeling van uw schade
  • Aantrekkelijke garantie op ons herstelwerk

Duurt onze reparatie even? Dan krijgt u kosteloos een leenauto ter beschikking gesteld. Bent u al overtuigd om DSH Repair aan te stellen als uw partner in het herstel van uw auto?

Wij komen direct uw auto uitdeuken zonder lakschade!

Het is niet verstandig lang rond te rijden met schade, aangebracht door bijvoorbeeld hagel. Schakel ons daarom vandaag nog in. U bereikt onze specialisten via telefoonnummer +31 (0)73 642 42 98. Een mail met daarin uw verzoek of vraag mag u ook mailen naar info@dshrepair.nl. Dan komen wij direct naar u toe om uw auto te kunnen uitdeuken zonder lakschade!