Plaatselijk bijspuiten zonder kleurverschil

Heeft u een klein deukje of een kras op de carrosserie of de bumper van uw auto? Vroeger moest dan dat complete onderdeel van de auto vervangen of opnieuw gespoten worden. Gelukkig biedt DSH Repair tegenwoordig spotrepair. Dit houdt in dat de beschadiging aan uw auto plaatselijk wordt hersteld. Wilt u meer weten over spotrepair door DSH Repair? Lees dan snel verder!

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een vorm van lakreparatie. Hierbij wordt de beschadiging plaatselijk opgeschuurd totdat deze egaal is. Daarna worden de gedeeltes die niet gespoten hoeven te worden netjes afgeplakt en wordt de grondverf gespoten. Vervolgens gebruikt de specialist van DSH speciale meetapparatuur om de originele kleur van de lak van uw auto te bepalen. Dan wordt deze kleur aangebracht op zo’n manier dat u nergens kleurverschil ziet. Eventueel kan ook een aangrenzend gedeelte van de auto mee worden gespoten, maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Na het spuiten worden de verflagen snel gedroogd door middel van een hittelamp. Tenslotte wordt er nog een beschermende laklaag aangebracht. Zo is de beschadiging aan uw auto in een handomdraai verdwenen. Wilt u graag de waarde van uw auto verhogen? Maak dan een afspraak voor spotrepair bij DSH Repair!

De voordelen van spotrepair

Spotrepair is een populaire methode om kleine beschadigingen aan auto’s te verwijderen. Wij zetten graag de voordelen van spotrepair voor u op een rij:

  • De kosten van spotrepair zijn vele malen lager dan bij traditioneel schadeherstel
  • U ziet geen kleurverschil met de originele autolak
  • Uw auto behoudt zijn waarde
  • De reparatie duurt niet lang, wat betekent dat u geen vervangend vervoer hoeft te regelen

Genoeg redenen dus om de kras of deuk op de bumper of carrosserie van uw auto te laten herstellen door DSH Repair!

Contact met DSH Repair

Wilt u graag de schade aan uw auto laten herstellen door DSH Repair? Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan hier op de site het formulier in. Heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Bel naar 073-6424298 of stuur een mail naar info@dshrepair.nl. Laat vandaag nog de schade aan uw auto repareren met spotrepair door DSH repair!