Snel en voordelig

U wilt een restyling aan uw auto laten uitvoeren? Dan hoeven wij u vast niet meer uit te leggen dat een restyling een andere benaming is voor uitdeuken zonder spuiten (ook wel paintless dent repair genoemd). En dat dit een zeer snelle methode is om kleine(re) deuken aan een auto te herstellen. En niet alleen snel, ook nog eens een stuk goedkoper dan traditionele herstelmethoden. Vaak wel tientallen procenten! Want waarom zou je bij hagelschade of kleinschalige parkeerschade aan een auto een hele deur of bumper laten overspuiten als er ook een lokale oplossing mogelijk is? Met hetzelfde resultaat nog wel! Maar die vraag had u zich vermoedelijk ook al gesteld. Laten we hieronder daarom vooral eens kijken waarom u juist voor een restyling door DSH Repair zou moeten kiezen.

Nodig ons uit!

Al sinds onze oprichting in 2008 zorgen wij voor een zeer tevreden en alsmaar groeiend klantenbestand. Die klanten bestaan overigens niet alleen uit particulieren en zakelijke klanten. Ook garagehouders, importeurs, autodealers en verzekeraars weten de weg naar DSH Repair steeds makkelijker te vinden. Of beter gezegd: wij weten de weg naar onze klanten steeds beter te vinden. DSH Repair voert reparatie op locatie uitsluitend voor garagehouders en schadeherstelbedrijven uit. Wij worden door onze zakelijke klanten regelmatig op pad gestuurd om ter plaatse een restyling aan een auto (of meerdere auto’s) uit te voeren. Makkelijk toch? U hoeft ons maar te bellen en wij zijn binnen drie dagen bij u voor de restyling! Een stuk makkelijker dan met uw auto of auto’s naar ons toe te moeten komen!

Wat brengen wij voor u mee?

De service van DSH Repair is klantgericht daarnaast bieden we:

  • De garantie van de laagste prijs en gratis opname van de schade aan de auto
  • Een razendsnelle service
  • Door branchevereniging FOCWA erkende kwaliteit
  • Zeer ervaren, gedreven en klantvriendelijke medewerkers
  • De beste materialen en gereedschappen

Bel of mail ons vandaag nog!

Het zal u duidelijk geworden zijn: voor de restyling van elk type auto moet u bij DSH Repair zijn. Wilt u direct een afspraak inplannen? Of gewoon wat extra informatie ontvangen? Bel of mail ons dan. Dat kan via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Laat de restyling van elke auto over aan de vertrouwde handen van DSH Repair!