Uw auto herboren

Wilt u parkeerdeukjes laten verwijderen? Dan hebben wij goed nieuws voor u: u heeft het beste bedrijf om deze klus te klaren gevonden! DSH Repair is al sinds 2008 gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten parkeerdeukjes (en andere schade) aan elk type auto. Sinds onze oprichting hebben wij talrijke klanten ontelbare parkeerdeukjes mogen verwijderen. Profiteer ook van ons vakmanschap. Laat DSH Repair de schade aan uw auto verwijderen en hij ziet er weer als herboren uit!

De oplossing is nabij

Wellicht komt het u bekend voor: u bevindt zich in een parkeergarage, heeft wellicht haast, rijdt achteruit, om er vervolgens achter te komen dat die betonnen muur zich toch net iets dichterbij bevond dan u inschatte. Helaas zijn betonnen muren (net als parkeerpaaltjes of andere geparkeerde auto’s) weinig toegeeflijk. Bam! Parkeerschade. Balen. U heeft er uiteraard geen zin in om lang op het verwijderen van de schade te moeten wachten.En nog minder om er veel voor te moeten betalen. Precies om die redenen hebben wij ons bekwaamd in de meest efficiënte herstelmethode als het gaat om parkeerdeukjes, namelijk paintless dent repair. Hiermee kunnen wij parkeerdeukjes, bijvoorbeeld op portieren en bumpers, snel en goedkoop herstellen (zolang de lak nog intact is). Bovendien krijgt u bij DSH Repair de laagste prijsgarantie! Waarom zou u meer betalen dan nodig? Kies voor DSH Repair om uw parkeerdeukjes te laten verwijderen!

Of-of? Welnee, en-en!

U weet nu dat u dankzij onze werkwijze nooit teveel zult betalen voor het verwijderen van deuken aan uw auto. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit en service van DSH Repair? Wij verzekeren u: ook dat zit wel goed. Kijkt u maar eens mee:

  • Ons personeel is ervaren, uitstekend gekwalificeerd en klantvriendelijk
  • U krijgt een uitstekende garantie op arbeid
  • Wij maken alleen gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen
  • Wij verwijderen schade voor elk type klant, dus ook garages, dealers, importeurs, zakelijk etc.

U bent er bijna!

Wilt u van die van die vervelende parkeerdeukjes af zijn? U bent er dichtbij! U hoeft alleen nog even contact op te nemen met DSH Repair voor het maken van een afspraak. Dat kan via +31 (0)73 642 42 98 info@DSHrepair.nl Eerst maar eens nog wat extra informatie ontvangen? Ook dan horen wij het via dit telefoonnummer of mailadres graag van u! Parkeerdeukjes verwijderen laat u het beste aan DSH Repair over!