Uw deuk, onze zorg

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor paintless dent repair? Zoek dan niet verder dan DSH Repair. Wij hebben veel ervaring met het uitdeuken van auto’s en zorgen al jaren voor zowel tevreden particuliere als zakelijke klanten. Maar ook garages en schadebedrijven vertrouwen ons de auto van hun klanten met een gerust hart toe. Heeft u ook een klus die om paintless dent repair vraagt? Neem dan snel contact op met DSH Repair!

Kleine deuk(en)? Kleine moeite!

Paintless dent repair (ofwel uitdeuken zonder spuiten) is een methode om kleine deuken snel uit uw auto te laten verwijderen, zonder dat deze volledig overgespoten hoeft te worden. Zolang de verf nog intact is, is paintless dent repair een optie. Doordat wij gebruik maken van de allerbeste gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw plaatwerk weer volledig in oude staat hersteld wordt. Painless dent repair kent verschillende voordelen. Zo blijft de fabriekslak van de auto behouden (en daarmee ook de waarde ervan) en is de methode een stuk goedkoper dan traditionele reparatiemethodes.

Meer dan een gebruiksvoorwerp

DSH Repair bestaat sinds 2008 en is gestart door Vincent Hermans en Leslie Neijndorff. Zij kunnen allebei bogen over jarenlange ervaring in de autobranche. In het bijzonder op het gebied van schadeherstel, waaronder dus paintless dent repair. Minstens net zo belangrijk als hun ervaring is het feit dat de oprichters van DSH allebei autoliefhebbers pur sang zijn. Zij weten dat een auto vaak veel meer dan een gebruiksobject is. En dus ook dat elke auto -van spiksplinternieuw tot oldtimer en alles daar tussenin- de grootst mogelijke aandacht verdient. Dit betekent dan ook dat iedere klus op het gebied van paintless dent repair met oog voor het kleinste detail wordt uitgevoerd.

Uw voordelen op een rijtje

Behalve kennis, ervaring en liefde voor auto’s biedt DSH Repair nog meer voordelen op het gebied van paintless dent repair. Kijkt u mee?

  • Wij werken voor particuliere en zakelijke klanten, maar ook garages en herstelbedrijven
  • Wij herstellen elk type auto
  • De snelste service van Nederland
  • Wij garanderen de laagste prijs

Schakel ons in!

Deukjes in uw auto? Blijf er niet mee rondrijden en neem snel contact op met DSH Repair! U kunt ons bereiken via +31 (0)73 642 42 98 voor het maken van een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook, en wel naar info@DSHrepair.nl. Voor vakwerk op het gebied van paintless dent repair moet u bij DSH Repair zijn!