Uw auto weer piekfijn in orde

Wilt u blikschade aan uw auto snel laten herstellen, maar bent u bevreesd voor de kosten van het uitdeuken zonder spuiten? Laat DSH Repair u dan gerust stellen: wij herstellen uw blikschade met de garantie dat u hier de laagste prijs voor betaalt! Maar staan lage kosten dan ook niet gelijk aan lage kwaliteit? Welnee, niet bij DSH Repair. Wij sluiten geen compromissen als het gaat om klanttevredenheid! Dankzij ons zal uw auto er weer piekfijn uit komen te zien!

Lokaal, dus snel en voordelig

U weet wellicht al dat uitdeuken zonder spuiten tegen veel lagere kosten kan gebeuren dan traditionelere schadeherstel technieken. Logisch: met deze moderne methode wordt de schade lokaal hersteld. Zolang de deuk niet al te groot is en de lak niet aangetast is, is uitdeuken zonder spuiten ook voor u een uitstekende optie! Vanwege de lage kosten van het uitdeuken zonder spuiten hoeft u dus zeker niet met de schade rond te blijven rijden!

Onze dagelijkse specialiteit

Onze klanten worden regelmatig zeer positief verrast door onze de lage kosten van het uitdeuken zoals DSH Repair die hanteert. En hierbij hebben we het niet alleen over particuliere en zakelijke klanten. Ook schadeherstelbedrijven huren ons regelmatig in voor uitdeuken zonder spuiten. Zij zijn zich bewust van het feit dat dit een zeer complexe techniek is. Om die perfect en efficiënt uit te kunnen voeren is het belangrijk om er op dagelijkse basis mee bezig te zijn. Schadeherstelbedrijven weten daarom dat de kosten van het uitdeuken zonder spuiten via DSH Repair een stuk lager blijven dan wanneer zij er zelf mee aan de slag zouden gaan. Ook van onze ervaring en lage kosten profiteren? Bel of mail ons vandaag nog!

Uitdeuken zonder spuiten? Wij komen naar u toe

Wij helpen u natuurlijk graag in onze werkplaats in Den Bosch. Maar met onze servicewagens komen we ook net zo makkelijk naar u toe! En dat in heel Nederland! Bel ons en wij zijn binnen drie dagen bij u. En ook dan tegen lage kosten! Bovendien profiteert u bij ons van het volgende:

  • Uitstekend opgeleid en ervaren personeel
  • Wij voeren uitdeuken zonder spuiten uit op elk type auto
  • Erkende kwaliteit via ons lidmaatschap bij brancheorganisatie FOCWA
  • Prima garantie
  • Gratis schadeopname

Zelf de kwaliteit ervaren?

Uw auto snel uit laten deuken? U zult geen betere vinden dan DSH Repair! Zelf de kwaliteit ervaren? Bel naar +31 (0)73 642 42 98 of mail naar info@DSHrepair.nl voor een afspraak. DSH Repair: voor de laagste kosten voor het uitdeuken zonder spuiten!