Uitdeuken is onze passie

Kleine deukjes uitdeuken is een klus waar u zonder de juiste ervaring en gereedschappen uiteraard niet zelf aan wilt gaan beginnen. Kies daarom altijd voor de professionele vakmensen van DSH Repair! DSH Repair is in 2008 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is als het gaat om het uitdeuken van kleine deukjes.

Deuken in uw auto? Wij zijn snel bij u!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Helaas geldt dat al helemaal voor zoiets gevoeligs als het plaatwerk van uw auto. De meeste mensen hebben dan ook al wel eens parkeer-, -transport of -hagelschade opgelopen. Is dit u onlangs of wellicht al langer geleden ook gebeurd? Balen. Gelukkig is het uitdeuken van kleine deukjes nu bijna net zo makkelijk en snel als het oplopen ervan. Hoe? Laat uw kleine deukjes uitdeuken door DSH Repair! Reparatie op locatie doen we uitsluitend voor garagehouders en schadeherstelbedrijven. Bovendien houdt onze service niet op bij de grens. Wij helpen u bijvoorbeeld ook graag in België of Duitsland.

Van particulier tot schadeherstelbedrijven

Sinds onze oprichting hebben wij langzaam maar zeker naam gemaakt als een bijzonder betrouwbaar bedrijf op het gebied van schadereparatie. Ons steeds verder uitdijende klantenbestand is inmiddels zeer gevarieerd. Zo worden wij voor het uitdeuken van kleine deukjes ingehuurd door:

  • Particuliere en zakelijke klanten
  • Garages
  • Autoschadeherstelbedrijven
  • Importeurs
  • Autodealers

Uitdeuken zonder spuiten

Wellicht rijdt u al een tijdje rond met kleine deukjes in uw auto. Wilt u deze graag laten herstellen maar hikt u aan tegen de kosten? Dat is bij DSH Repair niet nodig! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Met deze techniek helpen wij u van uw schade af zonder dat de lak van uw auto volledig overgespoten hoeft te worden. Zolang de deuk niet al te groot is en de lak nog intact is kunnen wij uw kleine deukjes uitdeuken met deze goedkope en snelle herstelmethode. Bovendien nemen wij gratis uw schade op!

Wij staan voor u klaar!

Wilt u er zeker van zijn dat de kleine deukjes aan uw auto met het oog voor het kleinste detail hersteld worden? Of bezit u een garage of schadeherstelbedrijf en zoekt u naar een gespecialiseerde partner om de schade aan de auto’s van uw klanten op zeer zorgvuldige en efficiënte wijze teniet te doen? Neem dan snel contact op met DSH Repair. Dat kan via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Op perfecte wijze uw kleine deukjes uitdeuken, dat is onze missie!