Een geluk bij een ongeluk

Is uw auto slachtoffer geworden van een hagelbui en wilt u de hagelschade laten repareren? Doe dan een beroep op de vakspecialisten van DSH Repair! Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw auto deuken heeft opgelopen door de hagel. Er is echter ook goed nieuws: vaak is de hagelschade een stuk eenvoudiger te repareren dan een eerste aanblik op uw getroffen auto doet vermoeden. Dat is zeker het geval als u DSH Repair inhuurt om de hagelschade te laten repareren! DSH Repair is in 2008 is opgericht door twee specialisten op het gebied van schadeherstel en heeft vanaf dat moment een uitstekende reputatie opgebouwd, niet in de laatste plaats als het gaat om het herstel van hagelschade.
DSH Repair staat garant voor een voordelig, snel en vakkundig herstel van het plaatwerk van uw auto. Dankzij ons hoeft u nooit lang van hagelschade te balen!

Herstel van hagelschade en DSH Repair: een ideale match

Wij herstellen hagelschade op snelle en efficiënte wijze. Dit doen wij door gebruik te maken van paintless dent repair. Dit is een innovatieve techniek die het mogelijk maakt de schade lokaal te repareren. Zonder overspuiten, en dus geen overbodige kosten of wachttijden dus! Laten we de voordelen die u kunt verwachten als u hagelschade laat repareren door DSH Repair eens op een rijtje zetten:

  • De laagste prijs
  • Zeer snelle service
  • Gratis schadeopname
  • Uitstekend personeel en A-kwaliteit materialen

Ook bij calamiteiten

Bij een flinke hagelbui krijgen in een klein gebied vaak vele auto’s tegelijk te maken met hagelschade. DSH Repair kan uitstekend op een dergelijke situatie inspelen. Wij beschikken namelijk over verschillende servicewagens en zijn dan ook altijd razendsnel ter plaatse. Bij calamiteiten huren verzekeraars, garages en schadeherstelbedrijven ons ook regelmatig in om in korte tijd een groot aantal auto’s te repareren. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. Indien noodzakelijk richten wij bovendien probleemloos een speciaal hagelcentrum in. Dit maakt ons voor iedereen tot een ideale partner om hagelschade te laten repareren!

Profiteer mee en neem contact met ons op!

Als u schade door hagel wilt laten repareren hoeft u niet verder te zoeken dan DSH Repair! U kunt eenvoudig zelf ervaren waarom wij bekend staan als een zeer betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van hagelschade herstel. U hoeft daarvoor alleen maar contact met ons op te nemen via +31 (0)73 642 42 98 info@DSHrepair.nl. Hagelschade repareren is onze specialiteit, profiteer daar ook van!