De kunstenaars van DSH Repair

Goedkoop schade uitdeuken aan uw auto? Dan zit u helemaal goed bij de specialisten van DSH Repair! Wij durven wel te stellen dat wij goed en goedkoop uitdeuken tot kunst verheven hebben. Een gewaagde stelling? Wellicht. Toch ondernemen wij hieronder graag een poging om onze uitspraak kracht bij te zetten. Leest u mee?

Goedkoop en meer: de juiste mix van ingrediënten

Op basis van jarenlange ervaring en talrijke tevreden weten wij van DSH Repair inmiddels behoorlijk goed welke ingrediënten nodig zijn om voor 100% klanttevredenheid te zorgen. Dit begint uiteraard bij het afleveren van vakwerk. Bij uitdeuken betekent dit voor ons dat u de illusie krijgt dat er nooit letsel heeft plaatsgevonden. Dit garanderen wij door voor het uitdeuken zeer gespecialiseerd personeel te gebruiken. En de meest moderne materialen en gereedschappen natuurlijk. Daarnaast wilt u een geweldige service ontvangen. Die bieden wij u bijvoorbeeld met een prima garantie op onze werkzaamheden. Ten slotte wilt u natuurlijk niet te veel betalen. En weet u wat? Voor u hanteren wij graag een laagste prijsgarantie en nemen we gratis de schade op! Altijd goedkoop dus!

Van particulier tot autodealer: altijd goedkoop

Wij hebben de afgelopen jaren niet alleen particulieren weten te verblijden met onze expertise op het gebied van goedkoop uitdeuken. Ons klantenbestand is inmiddels bijzonder gevarieerd en bestaat uit onder meer:

  • Garages
  • Autoschadeherstelbedrijven
  • Zakelijke klanten
  • Importeurs
  • Autodealers

Bij ons of bij u?

Zoals een gerenommeerd reparatiebedrijf betaamt beschikken wij over een eigen, modern ingerichte werkplaats. Deze bevindt zich in Den Bosch. Wilt u het uitdeuken van de schade aan uw wagen(s) hier laten plaatsvinden? Helemaal prima, ons uitstekende serviceteam staat altijd voor u klaar! Maar zou u het niet nog veel fijner vinden als wij bij u langs zouden komen om het uitdeuken ter plekke uit te voeren? U raadt het wellicht al: ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij komen met onze servicewagens in heel Nederland (en daarbuiten) en zijn binnen drie dagen bij u. Niet alleen goedkoop, maar ook nog eens lekker makkelijk dus! Spoedklus of calamiteit? Dan zijn we nog sneller bij u ter plekke!

Goedkoop uw schade laten herstellen? Huur ons in!

Hebben wij u ervan overtuigd dat DSH Repair uw ideale partner is voor het uitdeuken van uw schade? Mooi! Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij bereikbaar via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Goed en goedkoop uitdeuken is onze topspecialiteit!