Een uitmuntende service

Service, kwaliteit en professionaliteit. Dat is waar DSH Repair voor staat. Wij werken uitsluitend met professionele vakmensen die een jarenlange ervaring hebben in de branche. En die pas tevreden zijn als de klant tevreden is. Zij kunnen verschillende soorten reparaties voor u uitvoeren. Wilt u een indruk van onze werkwijze? Meldt u aan voor een demonstratie.

Auto uitdeuken

Heeft u een klein deukje en wilt u daarom uw auto uitdeuken zonder spuiten? Natuurlijk wilt u er
dan op voorhand wel zeker van zijn dat deze met de grootst mogelijke kwaliteitszorg uitgevoerd
wordt. Kies bij uitdeuken daarom altijd voor het vakmanschap van DSH Repair! Wij zijn voor
uiteenlopende soorten klanten actief in heel Nederland (en daarbuiten) en zorgen ervoor dat een
beschadigde auto er weer uit komt te zien alsof er niks gebeurd is! Lees verder voor meer informatie.

Dent remove

Dent remove is een zeer technische, specialistische ingreep. Een perfecte dent remove vraagt dan ook om een combinatie van kennis, ervaring en de juiste materialen. Uiteraard heeft DSH Repair al deze zaken in huis. Zo bestaat ons team uitsluitend uit enthousiaste vaklui die stuk voor stuk een zeer gedegen opleiding op het gebied van schadeherstel heb doorlopen. En natuurlijk sturen wij onze mensen alleen met de beste gereedschappen op pad! Meer weten over Dent remove? Klik dan hier.

Restyling auto

Wilt een restyling aan uw auto laten uitvoeren? Dan hoeven wij u vast niet meer uit te leggen dat een restyling een andere benaming is voor uitdeuken zonder spuiten (ook wel paintless dent repair genoemd). En dat dit een zeer snelle methode is om kleine(re) deuken aan een auto te herstellen. En niet alleen snel, ook nog eens een stuk goedkoper dan traditionele herstelmethoden. Vaak wel tientallen procenten! Want waarom zou je bij hagelschade of kleinschalige parkeerschade aan een auto een hele deur of bumper laten overspuiten als er ook een lokale oplossing mogelijk is? Nieuwsgierig? Lees hier meer over Restyling.