Alles en iedereen is welkom!

Een deuk uit uw auto laten halen? Kies dan voor de vakmensen van DSH Repair! Alles en iedereen is bij ons harte welkom voor het herstellen van lokale autoschade. Van oldtimers tot de meest moderne bolide. En alles wat zich daar tussenin bevindt. Voor particulieren en zakelijke klanten uiteraard. Maar ook voor autodealers en garagehouders staan wij met veel enthousiasme klaar. Wilt u uw wagen (of die van uw klanten) een vernieuwde en verzorgde uitstraling geven? Laat dan DSH Repair uw auto van die onooglijke deuk of deuken afhelpen!

Nooit een grote kostenpost

Deuk uit auto halenWij kunnen ons goed voorstellen dat u uw geld liever kwijt bent aan leukere dingen dan schadeherstel. Gelukkig wordt het verwijderen van een deuk uit uw auto bij DSH Repair nooit een enorme kostenpost. Wij hanteren namelijk de meest moderne en efficiënte schadeherstel technieken bij het verwijderen van een deuk. Want is het niet enorm omslachtig om bij relatief kleine, lokale schade een hele bumper te vervangen? Of een hele deur over te spuiten? Inderdaad! Dit is precies de reden waarom wij ons gespecialiseerd hebben in paintless dent repair. Hiermee isoleren wij de schade en kunnen we deze dus veel sneller en goedkoper herstellen! Zolang de deuk niet al te groot is en de lak nog intact is, kunnen wij met deze techniek ook die vervelende deuk uit uw auto halen!

De pijlers van ons succes

DSH Repair is op weg om één van de meest vooruitstrevende en maatgevende bedrijven te worden op het gebied van schadeherstel. Ons groeiende succes kent verschillende verklaringen:

  • Wij bieden de laagste prijs en nemen gratis schade op aan uw auto
  • Wij bieden razendsnelle service
  • Wij bieden door FOCWA-erkende kwaliteit
  • Ons personeel is zeer ervaren en klantvriendelijk

Wilt u ook van al deze voordelen profiteren? Kies er dan voor uw deuk uit uw auto te laten halen door DSH Repair!

Een deukvrije auto binnen handbereik

U heeft inmiddels ongetwijfeld een goed beeld gekregen van onze voordelen. Wilt u hier toch nog graag wat extra informatie over ontvangen? Of wilt u direct een afspraak inplannen om een deuk te verwijderen? Laat het ons weten via +31 (0)73 642 42 98! Mailen mag natuurlijk ook, dat kan naar info@DSHrepair.nl. Schakel DSH Repair snel in als u een deuk uit uw auto wilt laten halen!