Wij herstellen uw auto in oude glorie

Welkom op onze pagina over dent remove! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u hier bent terechtgekomen. Wellicht rijdt u al een tijdje rond met parkeerschade of hagelschade aan uw auto. Het zou ook kunnen dat u als garagehouder of schadeherstelbedrijf op zoek bent naar een betrouwbare partner om de auto’s van uw klanten in oude glorie te herstellen. Wat uw situatie ook is, DSH Repair zorgt er met dent remove voor dat bijna alle kleine(re) deuken hersteld kunnen worden, zolang de lak nog intact is. Dit doen wij zonder dat wij het plaatwerk hoeven te vervangen. Lees hieronder alles over de voordelen van dent remove door DSH Repair.

Kies voor de perfecte dent remove

DentremoveDent remove is een zeer technische, specialistische ingreep. Een perfecte dent remove vraagt dan ook om een combinatie van kennis, ervaring en de juiste materialen. Uiteraard heeft DSH Repair al deze zaken in huis. Zo bestaat ons team uitsluitend uit enthousiaste vaklui die stuk voor stuk een zeer gedegen opleiding op het gebied van schadeherstel heb doorlopen. En natuurlijk sturen wij onze mensen alleen met de beste gereedschappen op pad!

Laat u verbazen

Wij verbazen onze particuliere en zakelijke klanten keer op keer met ons vakmanschap. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat wij een succesvolle dent remove uitvoeren terwijl anderen van mening waren dat het vervangen van het plaatwerk de enige realistische optie was. Bovendien zijn wij met verschillende garages en autoschadeherstelbedrijven een langdurig partnerschap aangegaan. Zij besteden hun meest specialistische werkzaamheden op het gebied van dent remove graag aan ons uit. Ook zij hebben al kennisgemaakt met onze voordelen:

  • Wij zijn ook in te huren voor spoedklussen en calamiteiten
  • Wij bieden garantie op arbeid
  • Wij werken voor particulieren, zakelijke klanten, garages en schadeherstelbedrijven
  • Schadeopname is bij ons gratis

Wij zijn u overal van dienst!

Wellicht heeft u één van onze servicewagens al eens op de weg heeft gezien. Dat zou goed kunnen, want wij zijn actief in heel Nederland. Bovendien staan wij ook over de grens voor u klaar. Wilt u dat wij ook één van onze servicewagens uw kant opsturen? Of heeft u eerst nog vragen over onze diensten, bijvoorbeeld op het gebied van dent remove ? Laat het ons direct weten via +31 (0)73 642 42 98 of info@DSHrepair.nl. Wij staan te popelen om ook uw auto weer van nieuwe glans voorzien met een perfecte dent remove!