Uw tevredenheid is onze missie

Een bumper laten uitdeuken zonder spuiten? Dan kunt u het beste bij DSH Repair terecht! Wij hebben immers jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Op basis van onze expertise worden wij ingehuurd door diverse klanten, waaronder particulieren, zakelijke klanten, garagehouders en schadeherstelbedrijven. Bovendien herstellen wij de bumper van elk type auto door middel van uitdeuken zonder spuiten. Bij elke klant opnieuw streven wij naar 100% klanttevredenheid. Hieronder leest u hoe wij die ook voor u gaan bewerkstelligen.

Schade aan uw bumper is makkelijk en snel te herstellen

Bumperschade is één van de meest voorkomende schadesoorten is. Niet echt verrassend natuurlijk, aangezien dit onderdeel nu eenmaal bedoeld is om de eerste klap op te vangen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dat ongelukkig gepositioneerde parkeerpaaltje of die onoplettende andere bestuurder. Of de schade aan de bumper nu door uzelf of door een ander wordt veroorzaakt, bumperletsel is altijd weer een jammerlijke gebeurtenis. Gelukkig is DSH Repair er om u er ook weer eenvoudig en snel vanaf helpen! Dit doen wij bijvoorbeeld een bumper uit te deuken zonder spuiten. Met uitdeuken zonder spuiten wordt de schade aan uw bumper plaatselijk onder handen genomen. Dus zonder dat overspuiten noodzakelijk is. Lekker voordelig dus. En dat geldt al helemaal voor een uitdeuken zonder spuiten bij DSH Repair. Wij garanderen u namelijk de laagste prijs!

Uw bumper laten uitdeuken zonder spuiten is voordelig

Wij horen u denken: ‘een bumper uitdeuken zonder spuiten, dat klinkt allemaal wel leuk en aardig, maar hoe weet ik dat goedkoop in dit geval ook geen duurkoop betekent?’ Gelukkig hoeft u zich hier bij DSH Repair geen enkele zorgen om te maken. Kijkt u maar eens mee naar onze kwaliteitsgaranties:

  • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging FOCWA: erkende kwaliteit dus
  • Ons personeel beschikt over alle benodigde diploma’s en certificaten
  • Onze mensen krijgen een inhouse training en worden regelmatig bijgeschoold
  • Wij werken met de beste gereedschappen en materialen (zoals topkwaliteit lak)
  • Wij bieden uitstekende garantie op onze werkzaamheden

Bel of mail ons!

Een beschadigde bumper kan uw auto er onnodig afgetakeld uit laten zien. Laat hier daarom snel iets aan doen! Voor de kosten of moeite hoeft u het bij DSH Repair niet te laten! Bel ons daarom snel via +31 (0)73 642 42 98 voor het maken van een afspraak voor uitdeuken zonder spuiten. Mailen mag ook, en wel via info@DSHrepair.nl. Wij realiseren de reparatie aan uw bumper volgens uitdeuken zonder spuiten snel, voordelig en vakkundig!