Een verstandige keuze

Wilt u deuken in uw auto laten repareren? Een verstandige keuze. Deuken in uw bolide zorgen er niet alleen voor deze er minder fraai uitziet, maar leiden ook nog eens tot een flinke waardedaling. Op beide zit u natuurlijk niet te wachten. Wellicht rijdt u al een tijdje rond met beschadigingen, maar vindt u het nu toch echt tijd worden om uw voertuig weer in oude glorie te herstellen. Het zou ook zomaar kunnen dat uw auto vandaag pas letsel heeft opgelopen en u gelijk bent gaan zoeken naar een specialist om het euvel te verhelpen. Of wellicht bent u als garagehouder of autodealer op zoek naar een geschikte partner om uw uitdeukwerk aan uit te besteden. Wat uw situatie ook is, met DSH Repair bent u op een bedrijf gestuit dat het repareren van deukjes tot in de puntjes beheerst!

Wij staan voor iedereen klaar

Deuken repareren wij voor alle soorten klanten en aan elk type auto. Ons klantenbestand bestaat dan ook uit veel meer dan particulieren alleen. Andere partijen die er regelmatig voor kiezen deuken in een auto te laten reparen door DSH Repair zijn:

  • Bedrijven gespecialiseerd in schadeherstel
  • Klanten uit het zakelijke segment
  • Garagebedrijven
  • Autohandelaren
  • Importeurs van auto’s

Voor u zetten wij een stapje extra!

Bij DSH Repair kunt u rekenen op de allerbeste service. Bel ons en wij zijn snel bij u! Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen om de deukjes te laten reparen. Wij bezitten een eigen werkplaats in Den Bosch, waar onze mensen uw deuken razendsnel verhelpen! Daarnaast krijgt u bij ons een uitstekende garantie en voldoet ons ervaren en klantvriendelijke personeel aan alle strenge eisen die door onze branchevereniging gesteld worden. Een geruststellend idee toch?

Sneller en goedkoper uw auto laten repareren

Lokale schade aan uw auto deuken wij uit door gebruik te maken van paintless dent repair. Omdat wij met deze techniek in staan zijn alleen het beschadigde deel te herstellen, is dit een veel sneller en goedkoper alternatief dan traditionele methoden! Schade aan uw auto laten repareren? Laat ons u met ons vakmanschap verrassen!

Kom in contact

Heeft uw auto deuken waar u graag vanaf geholpen wilt worden? En bent u ervan overtuigd geraakt dat DSH Repair de beste partner is om uw schadeherstel aan uit te besteden? Laat het ons direct weten door te bellen naar +31 (0)73 642 42 98 of te mailen naar info@DSHrepair.nl. Als u deuken in uw auto wilt laten repareren is er geen betere dan DSH Repair!